Kabinet 2040, aangenaam!

Gepubliceerd op 30 mei 2020 om 16:31

Kabinet 2040 komt met 66 toekomstbeelden voor tien thema’s. Sinds half maart bouwen vijf bevlogen D66'ers aan een toekomstvisie. De komende periode wil Kabinet 2040 samen met leden van de partij dit verhaal aanscherpen. Het coronavirus geeft een nieuwe kijk op de samenleving, economie en natuur. Waar staan we straks? Hoe moet het verder? 

We rekenen af met het met ‘oude normaal’, schreef de Tweede Kamer fractie en de Van Mierlo stichting recent schreven. De keuzes van vandaag hebben impact op morgen. Kabinet 2040 onderschrijft dat, maar kijkt veel verder. We werken aan een stevige sociaal liberale visie voor 2040. Vandaag maken we keuzes die impact hebben op de lange termijn en bepalen we de toekomst. Keuzes voor inkomensgelijkheid, voor natuurherstel en voor een herwaardering van de publieke sector.

Vanaf vandaag wil Kabinet 2040 samen met leden van D66 in gesprek. Met onze toekomstbeelden voor 2040 en stellen we de vraag: wat kunnen we nu doen om daar te komen? Aan de hand van verschillende thema’s en met een ieder die maar wil organiseren we evenementen om tot een inhoudelijk en breed gedragen toekomstvisie te komen. De 66 toekomstbeelden voor 2040 geven een richting voor een #D66NaNu. Doe je mee?

Binnenkort organiseren we een kick-off event waar we onze eerste ambassadeurs bekend zullen maken. Houd onze website in de gaten of meld je aan voor onze updates!

Einde bericht


 »