Tomas Geurts is er heilig van overtuigd dat we de grote uitdagingen die tegenover ons staan allemaal te overkomen zijn, maar dat vergt wel visie, lef en hard werken. Dit is precies de drijfveer voor zijn betrokkenheid. We moeten samen de schouders eronder zetten en er in geloven dat we deze wereld kunnen veranderen. Kabinet 2040 is een klein puzzelstukje in het grotere geheel, maar alle beetjes helpen bij het bouwen van een toekomstbestendige samenleving en planeet.

Geef Jorieke van der Schaaf een maatschappelijk probleem en ze creëert een nieuw perspectief. Haar kracht zit in de inhoud en het leggen van verrassende verbanden. Samen dromen we een toekomstperspectief bij elkaar. Een radicale herverdeling van onze welvaart, een duurzame en circulaire economie en een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen? Wij denken dat het mogelijk is. Denk je met ons mee? 

Reinout Huizer

Mechteld Bous wil vooral onder de mensen zijn. Ze is een energieke netwerker die alles en iedereen wil leren kennen. En altijd overal aan mee wil doen. Haar doel is om te helpen Nederland (en de wereld) stapje voor stapje beter te maken. Dat kan niemand alleen, want er zijn uitdagingen te over. Tijd om over de lange termijn na te denken!